Fermentēšanas kalendārs 2024. gadam
Pavārgrāmatas
Kods: KO00996
Atrodas studijā Rīgā, Elizabetes ielā 81
Kalendāra autore Baiba Rudoviča tic, ka ikvienā latvietī mīt īsts fermentētāja gars, tikai dažos tas vēl nav atmodies! Ar šī kalendāra palīdzību autore vēlas to atmodināt. Savukārt tiem, kas jau ir pieredzējuši fermentētāji, šī būs iespēja izmēģināt jaunas, veselīgas un radošas receptes.Kalendārā apskatīts fermentēšanas jēdziens, pamatnoteikumi, kas jāievēro fermentējot, kā arī 10 vienkāršas un pārbaudītas receptes. Kalendāru bagātina iedvesmojošas fermentētu produktu bildes, kuru autore ir Elīze Zaļuma.Aizliegts pārpublicēt un izplatīt materiālus no "Fermentēšanas Kalendāra 2025.gadam" jebkādā formātā, ieskaitot PDF failus vai to fragmentus, bez rakstiskas saskaņošanas ar autori Baibu Rudoviču.
Piegāde 10 darba dienu laikāAtgriešana veikalā 15 dienu laikā